Jan 31, 2024

Renewable Sweden välkomnar Tim Hipkiss - expert inom vindkraft, fåglar och biologisk mångfald.

Med sin långa erfarenhet av att arbeta som konsult inom förnybar energi och infrastruktur i Norden, är Tim Hipkiss en välrenommerad expert inom sitt område.

Tim Hipkiss är disputerad biolog med inriktning motekologisk zoologi och har en imponerande bakgrund inom fågelstudier. Han harägnat sig åt att utvärdera ekologiska risker inom projekt som påverkarnaturvärden och biologisk mångfald. Hans expertis inom rovfåglar har gjorthonom till en välrenommerad och oberoende expert inom området.

Jeanette Lindeblad, VD på Renewable Sweden

- Jag är glad att välkomna Tim till teamet och ser fram emot att vi kan ta del av hans expertis inom fåglar och biologisk mångfald för att arbeta ännu bättre med projekt som främjar hållbar utveckling och bevarande av naturen.

 

Om Renewable Sweden:

Renewable Sweden är en ledande aktör inom förnybar energi och arbetar för att främja en hållbar och miljövänlig framtid. Med fokus på att utveckla och driva förnybara energiprojekt i Norden, strävar vi efter att minska koldioxidutsläppen och främja en övergång till en mer hållbar energiförsörjning. Genom att samarbeta med experter inom olika områden, inklusive fåglar och biologisk mångfald, strävar Renewable Sweden efter att säkerställa att alla projekt är i linje med de högsta miljöstandarderna.