Oct 16, 2023

Renewable Sweden fortsätter att växa - mot Göteborg

2023 firade Wind Sweden 5 år och passade också på att uppdatera namnet till Renewable Sweden. Samma år utökades lokalerna vi sitter i eftersom antalet medarbetare ökat.

Men det visade sig att vi inte tog i tillräckligt utan tillväxten går fortsatt snabbt med nya spännande uppdrag och möjlighet att utöka vårt redan stjärnspäckade team med ännu fler stjärnor.  Så lokalerna, de behöver utökas igen och efter lite funderande fattade ledningsgruppen beslut att se närmare på möjligheterna att öppna ett nytt lokalkontor i Göteborg.

Med ytterligare ett kontor på annan ort ökar Renewable Sweden möjligheten för våra nuvarande och kommande medarbetare att välja arbetsort, minska det dagliga pendlandet, variera sig och ändå ha en gemenskap med sina arbetskamrater. Huvudkontoret och företagets säte kommer fortsatt vara Falkenberg och möjligheten att arbeta på distans kommer självklart att finnas kvar men med ett lokalkontor i Göteborg breddar vi utbudet av alternativ som får arbetsliv och privatliv att fungera i balans.


Så nästa år ser vi fram emot att bjuda in till inflyttningsfest på det nya kontoret i Göteborg!


P.S När man arbetar i Falkenberg och vill sova över har företaget en charmig lägenhet centralt i de gamla delarna av stan med närhet till allt från centrum, å- promenad och ljuvlig sandstrand. D.S